Përjetoni lirinë
Dhomat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget commodo orci. Integer varius nibh eu mattis porta. Pellentesque dictum sem eget cursus semper. Nullam quis blandit lorem. Morbi blandit orci urna, eu congue magna faucibus at. In bibendum in mauris nec ultrices. Nunc et magna velit.
1 shtrat per maksimum 1 person, banjo luksoze, ballkon me pamje nga qendra e qytetit
 • Mëngjesi
 • LCD Tv
 • Kondicioner ajri
 • Wi-Fi
 • Tush dhe skedë
 • Mini Bar
 • Terëse flokësh
 • Sistem sigurimi
 • Kafe dhe Çaj
1 shtrat per maksimum 3 persona, banjo luksoze, ballkon me pamje nga qendra e qytetit
 • Mëngjesi
 • LCD Tv
 • Kondicioner ajri
 • Wi-Fi
 • Shower and Tab
 • Mini Bar
 • Hair Dryer
 • Security System
 • Coffee and Tea
2 shtreter per maksimum 5 persona, banjo luksoze, ballkon me pamje nga qendra e qytetit
 • Mëngjesi
 • LCD Tv
 • Kondicioner ajri
 • Wi-Fi
 • Tush dhe skedë
 • Mini Bar
 • Terëse flokësh
 • Sistem sigurimi
 • Kafe dhe Çaj
2 shtreter per maksimum 5 persona, banjo luksoze, ballkon me pamje nga qendra e qytetit
 • Mëngjesi
 • LCD Tv
 • Kondicioner ajri
 • Wi-Fi
 • Tush dhe skedë
 • Mini Bar
 • Terëse flokësh
 • Sistem sigurimi
 • Kafe dhe Çaj